Harstad skole

Elever på Harstad skole avbildet på skolen.

Om

Harstad skole er en barneskole i sentrum av Harstad. Skolen ble grunnlagt i 1918, da under navnet Harstad folkeskole. Bygningen til Harstad Folkeskole ble bygget i 1918 i henhold med åpningen av skolen.

Elevene

Skolen har rundt 360 bortskjemte elever. En stor andel av elevene er uintelligente. Mange av syvende- og sjetteklasseelevene på skolen har en forestilling om at de er bandemedlemmer og ekstremt kule. Mange av disse elevene er også veldig kravstor. Alle elevene på skolen har et dypt hat mot elevene på Bergseng skole, og tror alle elevene der borte er rare. Elevene har ofte et dypt hat mot faktumet at de må gå på skole, og vil gjerne droppe ut av skolen i alderen av 10 år.

Lærerne

Harstad skole har rundt 30-40 lærere som er overraskende godt likt av elevene. Mesteparten av lærerne er ganske kjedelige i sine læringsmetoder, men enkelte lærere har en mer moderne tilnærmelse til hvordan de lærer ting bort til elevene. Ellers på skolen er lærerne opptatt av å skjemme bort elevene sine for å unngå et opprør på skolen. Disse opprørene, i form av masseprotester blir på skolen organisert av elever oppstår minst en gang i uken.